Do góry

Zupy Przepis na:

kremowa zupa pomidorowa

Zupy

Autor: Nelly

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 59

Dodano: 18.04.2008

Odsłon: 1539

szybko, smacznie i bez wysiłku

Składniki

  • 2 l wody, 1 szkl. ryżu, 3 kostki rosołowe, serek topiony najlepiej złoty ementaler, ok. 200 g koncentratu pomidorowego, natka p
  • 2 l wody, szkl. ryżu, 3 kostki rosołowe, serek topiony najlepiej złoty ementaler, ok. 200 g koncentratu pomidorowego, natka
  • pietruszki
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Do gotującej się wody dodajemy ryż, podzielony na 4 części serek i kostki rosołowe. Po 20 min gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy, gotujemy jeszcze 2-3 min w zależności od miękkości ryżu. Na sam koniec posypujemy natką pietruszki. Smacznego :)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń