Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To dzięki właściwemu przewodnictwu ciepła przez kamień uzyskuje sie niespotykany smak krewetek. Metoda grillowania niezwykle popularna we Włoszech, Hiszpanii i Portugalii.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 71
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7767
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 46
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 71
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7767
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 46
Składniki
Marynować min 2 godziny w oliwie z dodatkiem soli, pieprzu i wyciśniętego czosnku.
Rozgrzać kamień do temperatury ok 250-300 stopni: na grillu, w piekarniku lub na kuchence gazowej
Osączyć krewetki z marynaty i ułożyć na gorącym kamieniu
Grillować na kamieniu ok 10 minut, co jakiś czas obracając