Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i troszkę inne.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 227
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 776
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 38
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 168
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 227
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 776
Składniki
Usmażyć naleśniki z podanych składników.
Kapustę poszatkować, wrzucić na wrzątek i gotować, aż będzie miękka.
Na oleju podsmażyć pokrojoną cebulę, dodać pokrojone pieczarki, chwilę smażyć i na koniec dodać zmielone mięso z kurczaka .Dusić pod przykryciem. Odcedzoną kapustę , dodać do pieczarek i dokładnie wymieszać. Farsz doprawić solą, pieprzem i ostrą papryką.
Naleśniki posmarować farszem i zawinąć. Podawać z czerwonym barszczykiem. SMACZNEGO!
Krokiety można obtoczyć w roztrzepanym jajku i bułce tartej i podsmażyć na oleju.