Do góry

Przekąski Przepis na:

Krokiety z kapustą,mięsem i pieczarkami

Przekąski

Autor: Anetta

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 718

Dodano: 20.03.2009

Odsłon: 49032

Smaczne krokiety polecam z barszczykiem czerwonym

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ciasto na naleśniki:Mąka ,mleko,jajka.szczypta soli.ubijamy mikserem Składniki wg.uznania aby ciasto nie było za gęste. Wykonanie:Ugotować kapuste,powystudzeniu drobno pokroić.Cebule i pieczarki pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni. Osobno podsmażyć mięso mielone.Następnie połączyć składnikii doprawić do smaku vegetą i pieprzem.Usmażyć naleśniki,nakładać farsz i zawijać krokiety.Obtoczyć w bułce tartej i podsmażać na patelni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (6)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

skibamax 12 maja 2009 ja również przygotowałam krokieciki wg. przepisu i wszyscy byli zachwyceni, nawet moja mama :)) dziękuję i pozdrawiam

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

jarko133 12 maja 2009 Pyszne ale ja robię zamiast ciasta to na waflu jest również dobre.
POZDRAWIAM

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

aneczka25 05 maja 2009 przyzadzilam w/g przepisu super danie polecam!!!!

12 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiolasku 24 marca 2009 jja mięso smażę z pieczarkami i cebulką,bo po co brudzić tyly garnków***

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń