Do góry

Dania główne Przepis na:

Krokiety z WAFLI

Dania główne

Autor: Ashira

Przepisów i artykułów: 34 Ocena: 663

Dodano: 06.07.2008

Odsłon: 4030

Ciekawe i smaczne

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Na rozgrzaną patelnię (z olejem) wrzucić pokrojone pieczarki i kapuste, smażyć ok.10min. Farsz ostudzić. W tym czasie zwilżyć wafle (idealnie nadaje się do tego spryskiwacz do kwiatów;)) tak aby były elastyczne. Nakładać farsz, zawijać, obtoczyć w jajku i bułce tartej i smażyć. Smacznego! P.S. pyszne też z farszem z mięska;)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

helcia 22 czerwca 2009 Zdecydowanie lepsze na ciepło.Zimne są jakby rozlazłe...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Ashira 11 czerwca 2009 zawsze znikały jeszcze ciepłe więc ciężko mi powiedzieć. ja osobiście nie przepadam za smakiem zimnego rozmokłego wafla więc mi by mogły nie podejść, ale myślę, że trzeba po prostu sprawdzić ;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

helcia 11 czerwca 2009 Zastanawiam sie czy na zimno by to można zjeść?

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń