Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zachowują długo kruchość
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 809
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 43
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9186
Składniki
Wszystkie składniki mieszamy i ugniatamy aż powstanie jednolita masa. Wkładamy do lodówki i po godzinie jest już gotowe do wałkowania. Wałkujemy na cieniutkie placki i wykrawamy kwadraciki. Na środek każdego kwadracika nakładamy trochę marmolady i zawijamy na kształt poduszeczki.
Pieczemy w 180 stopniach, aż nabiorą złotego koloru.
Gdy już przestygną posypujemy je cukrem pudrem.