Do góry

Przekąski Przepis na:

Kruche paszteciki

Przekąski

Autor: smacznego

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 20681

Dodano: 04.02.2009

Odsłon: 23369

Pyszne kruche paszteciki. Można podawać z czerwonym barszczem.

Składniki

1-2 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Z podanych produktów zagnieść kruche ciasto. Grzyby umyć, poszatkować. Cebulę obrać, obsmażyć na tłuszczu, dodać grzyby, smażyć ok. 10 minut. Namoczyć czerstwą bułkę. Grzyby zemleć razem z odsączoną bułką. Dodać ugotowane na twardo i posiekane jajka. Nadzienie przyprawić do smaku. Wkładać w paski ciasta, piec w piekarniku 20 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń