Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste ciasto w wykonaniu a efekt jest znakomity.
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1370
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 351
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 182
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 88
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1370
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 351
To świetny pomysł na rodzinny obiad w greckim stylu. Ta prosta w przygotowan...
Odsłon: 182
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 88
Składniki
Wykonanie ciasta: Z podanych składników wyrabiamy ciasto. 1/3 ciasta zamrażamy. 2/3 ciasta wykładamy na przygotowaną średnią blachę i pieczemy w temperaturze 180 stopni przez 20 minut.
Wykonanie masy: Białka ubijamy, dodajemy cukier i cukier waniliowy, budynie wyrabiamy masę mikserem na małych obrotach, po czym dodajemy olej i jeszcze chwile miksujemy powoli.
Masę wlewamy na przestygnięty spód , układamy owoce.
Na górę trzemy ciasto z zamrażarki.
Wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i pieczemy około 30 minut. Po upieczeni posypujemy cukrem pudrem.