Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie pachnące kokosem ciasto
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 128
Składniki
Zarobić ciasto, można włożyć do lodówki, lub od razu wałkować, najlepiej się wałkuje na tym papierze na którym się będzie piekło. Śliwki wypestkować i ułożyć połówki na cieście.
Składniki kruszonki połączyć, ubić pianę z białek, rozsmarować na śliwkach, posypać kruszonką, włączyć piekarnik na 180", w tym czasie ciasto podrośnie. Piec ok 40-45 min