Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 117
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 117
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 256
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 95
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3327
Składniki
do wywaru wrzucamy pokrajana w kostke marchewke kilka grzybkow galazke lubczyku i doprowadzamy do wrzenia nastepnie wsypujemy kasze wczesniej kilka razy przeplukana w wodzie i ziemniaki pokrojone w kostke doprawiamy do smaku i gotujemy az wszystkie skladniki zmiekna ugotowana zupe posypujemy natka pietruszki
Na talerz zupy wsypujemy okolo 1,5 lyzki kaszy zupa wtedy nie jest zbyt gesta :)Kasze zawsze przeplukuje w wodzie kilka razy aby zupa nie byla bardzo metna smacznego :)