Do góry

Napoje Przepis na:

kruszon z musujacego wina i brzoskwin

Przepis dnia 2011-12-31
Napoje

Autor: hubcio

Przepisów i artykułów: 19 Ocena: 281

Dodano: 07.12.2009

Odsłon: 18567

Orzezwiajacy,fajny dodatek do deserow

Składniki

  • wino musujace ala szampan, butelka
  • brzoskwinie, duza puszka
  • lod
3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Brzoskwinie przekrajamy na pol i wstawiamy na dwie godziny do zamrorzenia.Do wysokiego naczynia wkladamy brzoskwinie.kruszony lod i dodajemy schlodzone wino.miksujemy blenderem.Dekorujemy cytryna

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 31 grudnia 2009 Kruszon jest naprawdę bardzo dobry,robiłam w święta .Hubciu ,wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

hubcio 09 grudnia 2009 Tosca ale mam nadzieje ze tylko przez jakis czas nie mozesz pic;-) lod mozesz pokruszyc w inny sposob np.mlotkiem;-)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Tosca 09 grudnia 2009 Niestety nie mam blendera, który zniósłby kruszenie lodu... A pozatym i tak narazie nie moge pić alkoholu, a szkoda... ;P

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

bozena58 08 grudnia 2009 wygląda kusząco ale tylko dla tych co im nie szkodzi wino musujące

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 08 grudnia 2009 Zapamietam Twoja radę....będzie z umiarem.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

hubcio 08 grudnia 2009 Tak Jagodo jest bardzo fajny i do tego jest po nim fajnie.Tylko nie za duzo bo po tych winach glowa boli

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 08 grudnia 2009 Bardzo mi sie podoba ten kruszon ,uwielbiam brzoskwinie ,więc to cos dla mnie.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń