Do góry

Desery Przepis na:

kruszonka

Desery

Autor: kucka2008

Przepisów i artykułów: 38 Ocena: 3220

Dodano: 10.05.2008

Odsłon: 5522

szybko i smacznie

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mąkę, masło, cukier i sól włóż do malaksera, miksuj, aż utworzą się grudki. Rabarbar umyj, oczyść z włókien, osącz. Pokrój na mniejsze kawałki. Włóż do żaroodpornego naczynia posmarowanego masłem. Posyp z wierzchu brązowym cukrem i kruszonką. Zapiekaj 30 min w 200°C. możemy ciasto ugnieść ręcznie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń