Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto jest pyszne i bardzo proste w wykonaniu
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 528
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1415
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 114
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 391
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 528
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1415
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 114
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 391
Składniki
Krem karpatkowy przygotować według przepisu na opakowaniu.Śmietane ubijamy ze śnieżką(do śmietany wsypujemy śnieżke) i wcześniej rozpuszczoną żelatynę(zelatyne rozpuścić w gorącej wodzie 1/4 szkl.poczekać aż wystygnie).W formie układamy warstwę herbatników i smarujemy masą krówkową.Na wierzch kładziemy herbatniki.Na ciastka kładziemy krem karpatkowy i znowu warstwa herbatników.Na wierzch wykładamy śmietane.Całość posypać startą czekoladą.Masa krówkowa to jest gotowane mleko skondensowane.Ja wole kupić niż mam gotować 3 godziny. Smacznego!!!!