Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, bardzo proste i słodkie :))
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 298
Polecam.
Odsłon: 768
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36311
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 298
Polecam.
Odsłon: 768
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36311
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 429
Składniki
Na samym początku ubijamy śmietankę z odrobinką cukru. Ja dodałam dwie łyżeczki zwykłego i to wystarczało, kuleczki nie były przesłodzone. Gdy to zrobimy podgrzwamy lekko mleko.
Mleko wlewamy do miseczki. Wiórki też wysypujemy na jakieś płaskie naczynie. Następnie moczymy biszkopty w mleku tak po 1-2 sekundy z każdej strony. Gdy to zrobimy na biszkopt nakładamy bitą śmietanę i przykrywamy drugim biszkoptem. Całosc obtaczamy w kokosie. Wstawiamy do lodówki na około 2 godziny:) Smacznego :)