Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci to uwielbiaja, z frytkami lub ziemniaczkami, znakomita alternatywa dla paluszkow rybnych z "niewiadomo co" w srodku!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 87
Składniki
Rybe i cebule drobniutko siekamy, albo wrzucamy do blendera.Dodajemy obie maki i sol z pieprzem.Wyrabiamy na gladka mase, w trakcie wyrabiania dodajemy mleko, masa powinna miec konsystencje jak na kotlety mielone.
Formujemy kuleczki i smazymy na oleju.Smacznego!