Do góry

Przekąski Przepis na:

kulki mięsne w zalewie

Przekąski

Autor: syroka

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 439

Dodano: 18.02.2008

Odsłon: 2317

doskonałe na imprezy

Składniki

  • mielone, 1 kg
  • zalewa odctowa, 2l
  • olej lub smalec, 0.5l
  • cegula, 5szt
> 6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. mięso doprawiamy jak mielone i formujemy małe kulki. smażymy je na głębokim tłuszczu. robimy zalewe taką jak do grzybów . możemy dodać pokrojoną cebule to wszystko zalewamy i odstawiamy na 48h

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń