Do góry

Przekąski Przepis na:

Kurczak CHILLI

Przepis dnia 2008-08-23
Przekąski

Autor: maja30

Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 4481

Dodano: 06.03.2008

Odsłon: 26220

To danie robię gdy na kolację zapraszam przyjaciół.

Składniki

3-4 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pokroić kurczaka w kostkę i marynować przez godzinę w soli, pieprzu, sosie sojowym, oliwie z oliwek. Wyjąć z marynaty i podsmażyć na maśle. Gdy się delikatnie zarumieni wrzucić pokrojone drobno szparagi, cebulke i papryczkę chilli. Podawać z ryżem i białym winem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

annawk 17 grudnia 2009 proste, pyszne i świetnie wygląda, polecam

11 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Hanan 08 grudnia 2008 bardzo smaczny, maz az sie zajadal.... ja soli nie dodalam bo moj sos sojowy byl dosc slony i nie smazylam na maselku....pycha
a i podalam z makaronem sojowym i posypalam kolendra (swieza)..;polecam!!!

5 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń