Do góry

Dania główne Przepis na:

Kurczak cordon blue

Dania główne

Autor: majeczka78

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 950

Dodano: 10.03.2008

Odsłon: 23062

Coś pysznego :)

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Filet przekroić na pół, wzdłuż robiąc kieszonkę. Do środka włożyć plaster szynki i plaster sera żółtego. Obtoczyć w podwójnej panierce mąka-jajko-bułka-jajko-bułka. Smażyć na głębokim oleju, tak jak frytki. Smacznego!!! (Zamiast sera żółtego można dodać ser pleśniowy).

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

embepe13 26 stycznia 2012 GOŚCIU, się smaży a nie smarzy! "Gość w dom, woda do rosołu"

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

maniek11 18 kwietnia 2009 CORDON BLUE znają prawie na całym świecie w keżdej gwiazdkowej restałracji.To jest oryginalna nazwa dania.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

anulkak1k 24 kwietnia 2008 ludzie zastanowcie sie co piszecie, kazdy ma prawo nazwac swoja potrawe jak sie mu podoba!!

6 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń