Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zdrowe,łatwe w przygotowaniu,smaczne,tanie,szybkie
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 34
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 22
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 167
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 226
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 774
Składniki
Pierś z kurczaka włożyć do woreczka wlać oliwę i łyżkę soku z cytryny, wgnieść czosnek, dodać pozostałe składniki oraz sól i pieprz. Wmasować składniki w mięso (dzięki użyciu woreczka nie musimy brudzić rąk). Wstawić do lodówki na 10 minut.
Gotować na parze przez około 15 min. (ja gotowałam przy pomocy pary z wody z dodatkiem kostki rosołowej)
Kurczaka podawać wraz z sosem jogurtowo-czosnkowym i sałatą,