Do góry

Dania główne Przepis na:

kurczak po diabelsku

Dania główne

Autor: czekolada25

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 4

Dodano: 26.12.2009

Odsłon: 2885

proste,tanie,szybkie w wykonaniu

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. przygotowac marynatę ze wszystkich składników pomijając kurczaka,dokładnie wymieszac aż do uzyskania jednolitej konsystencji,następnie włożyc kurczaka i odstawic na 30 minut do lodówki

  2. przygotowac blaszkę do pieczenia smarując dno oliwą,wyłożyc kurczaka ,polac marynatą i piec 45 minut w temperaturze 220 stopni

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń