Do góry

Dania główne Przepis na:

Kurczak po diabelsku

Dania główne

Autor: Cino

Przepisów i artykułów: 8 Ocena: 729

Dodano: 03.03.2008

Odsłon: 6789

Cos dla smakoszy ostrych smaków i grillowania. Szybko i smacznie.

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Kurczaka rozcinamy wzdłuż mostaka i zgniatamy na plasko. Przygotowujemy maryna te z rozgniecionych ziaren pieprzu pocietej drobno papryczki i soli lub sosu sojowego. Musi byc naprawde ostra. Kurczka marynujemy przez okolo godzine. Pieczemy na grillu polewajac co jakis czas marynata.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Cino 26 maja 2008 uwiezcie mi ze wypatroszony i dobrze przygnieciony jest świetny.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń