Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie, można oczywiście wykorzystać mięso z piersi kurczaka albo udka, co kto lubi i ma akurat w lodówce
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 86
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na odrobinie oleju, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać czosnek, dusić na małym ogniu, 2. pieczarki umyć, obrać, pokroić, na oleju podsmażyć cebulę, dodać pieczarki, podsmażyć chwile, 3. jak mięsko będzie już prawie miękkie dodać pieczarki, następnie koncentrat, zaprawić mąką, pogotować jeszcze chwile, dodać pieprz, oregano i na końcu oliwki, 4. podawać z ryżem lub makaronem, smacznego