Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-ostre :) w 15 minut ;)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 79
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 138
Składniki
Mięso obsmażyć na złoto. Odstawić.
Zrobić sos; dobrze go wymieszać. Sos powinien być : słodki (miód), lekko kwaśnawy (ocet + musztarda), ostry (chili + czosnek+imbir), aromatyczny (curry+ czosnek+imbir). Zagotować delikatnie, wrzucić do niego mięso.
Smacznego :) 29.05.2009