Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie przepadam za daniami,które sa z pomidorami ale to bardzo mi smakuje.
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 102
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 236
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3324
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 102
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 236
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3324
Składniki
Pałki przyprawiamy,solą,pieprzem,papryka,podsmażamy na rumiano.Podlewamy winem i szklanka wody,przykrywamy i dusimy chwile na wolnym ogniu.Cebule kroimy w piórka,czosnek w plasterki,dodajemy majeranek i podsmażamy na odrobinie oleju.Cebule dodajemy do kurczaka,przecier rozrabiamy z odrobina wody i dodajemy,ponownie doprawiamy.Dusimy ok 15 min na wolnym ogniu
Idealne do ziemniaczków z koperkiem.A sosik do chleba jest wprost stworzony