Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre smaki na drugie danie.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 73
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32673
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 244
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 304
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 73
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5082
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32673
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 350
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 244
Składniki
Wykonanie: Filety z kurczaka opłukać, i ubić tłuczkiem z startymi przyprawami wymieszanymi z solą. Następnie mięso z kurczaka zawinąć i nałożyć po jednym plasterku boczku ,po czym spiąć patyczkami. Smażyć na rozgrzanym oleju na rumiano . Po czym przełożyć do rondelka , podlać odrobiną wody i udusić przez 15 minut na wolnym ogniu. Takie roladki najlepiej smakują z frytkami i dobrą surówką warzywną.