Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie w przygotowaniu i pyszne
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35982
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 158
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 284
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 334
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35982
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 158
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 284
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 334
Składniki
Pierś z kurczaka kroimy w kostke. Posypujemy szczyptą ziół prowansalskich i odstawiamy na 10-15 min
Dno garnka zalać oliwą z oliwek (lub olejem) i wsypać pokrojoną w kostkę paprykę. Posypać troszkę vegetą. Smażyć na pół twardo
Na patelni podsmażyć pieczarki i dodać kurczaka. Smażyć wszystko ok. 5-7 min. dodać paprykę
Do 200 ml. wody dodać śmietankę i wymieszać ze składnikami na patelni. Wszystko razem na małym okgniu smażyć ok. 7 min