Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawy smak i szybkość podania:)
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2696
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 656
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 93
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 29
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2696
Składniki
piersi kroimy wzdłuż, tworząc w nich niewielkie kieszonki
wnętrze kieszonki smarujemy odrobiną startego imbiru, kładziemy do środka plasterek szynki i na to plasterek sera
zamykamy kieszonkę, pierś z zewnątrz polewamy olejem, solimy, pieprzymy i posypujemy chili
na pierś z kurzczaka kładziemy pokrojony w plasterki czosnek. Całą pierś zawijamy w folię do pieczenia.
pieczemy w 180 stopniach przez około 20 minut.
podajemy z frytkami z pieca lub kuskusem. Smacznego:)