Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, łatwa w przygotowaniu potrawa. Rano mieszasz, wieczorem jesz ;)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 32
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 45
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 79
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10517
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 103
Składniki
Wymieszaj żurawinę z oliwą i cebulą. Pierś z kurczaka włóż do szklanego naczynia i zalej przygotowanym, dobrze wymieszanym sosem. Przykryj naczynie i odłóż na 7-9 godzin do lodówki. Rozgrzej piekarnik do ok 180''''C. Wyciągnij kurczaka z lodówki i połóż na foli aluminiowej a następnie włóż do piekarnika na ok 90min. W trakcie pieczenia potrawę można polać pozostałym sosem.