Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetnie smakuję z ziemniakami z wody
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 173
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 375
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 173
Składniki
Pokrój w kostkę cebulę,na maśle zeszklij na złoto,dodaj pokrojone w kostkę pieczarki.Smaż aż będą miękkie. Posiekaj drobno natkę pietruszki.Wszystkie składniki przełóż do salaterki i wymieszaj.Dodaj przyprawy.Dokładnie wymieszaj. Filet z kurczaka umyj i rozbij tłuczkiem.Nadziewaj,obtocz w jakjku, bułce i smaż na klarowanym maśle. Smacznego;)