Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po prostu kurki, co więcej trzeba:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Cebulkę podsmażamy na masełku, dodajemy odrobinę oliwy, żeby masło się nie przypaliło. Do cebulki dodajemy pokrojone kurki. Jajka roztrzepujemy w osobnym naczyniu, przyprawiamy solą i pieprzem. Wlewamy na patelnie i smażymy jak jajecznicę:)
Wyłożoną jajecznicę posypujemy zieloną pietruchą. Smacznego:)