Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne danie w jednym garnku! Bakłażan i cukinia z kaszką kuskus!
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 54
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 77
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 60
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 54
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 176
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 77
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 60
Składniki
Zagotuj 350 ml wody z bulionem. Wsyp kuskus, wymieszaj, przykryj, odstaw na 6 minut. W tym czasie Marchewkę pokrój w plastry, cukinię na pół-plasterki, a bakłażan na ćwierć-plasterki.
Mięso potnij w kostkę. Na oliwie mocno obsmaż mięso, oprósz solą i pieprzem. Wyjmij. W tym samym tłuszczu 7 minut smaż przygotowane warzywa.
Dodaj spęczniały kuskus, rodzynki i mięso. Mieszając widelcem smaż dalsze 3 minuty. Dopraw. Wymieszaj z posiekaną miętą. Serwuj z jogurtem.