Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Same pyszności na talerzu.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 247
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 452
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 247
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 452
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 472
Składniki
Wykonanie: Kuskus przygotować zgodnie z opisem na opakowaniu. Warzywa obrać, zetrzeć i podsmażyć na tłuszczu. Dodać kaszę i dusić około 5 minut, doprawić do smaku, posypać koperkiem, skropić sokiem z cytryny. Gotową przekąskę podawać z odsączoną podwędzoną szprotką.