Do góry

Przetwory Przepis na:

kwaszone pomidory

Przetwory

Autor: rr333

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 5

Dodano: 10.09.2009

Odsłon: 9307

są bardzo dobre do zupy a najlepsze z kanapkami

Składniki

1-2 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pomidory poukładać w słoiku dodać ,koper, chrzan, czosnek, liście wiśni. Wodę zagotować ze solą ostudzić i zalać pomidory. Przechowywać w spiżarni.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

olga42_2006 08 sierpnia 2011 Jeszcze OBOWIAZKOWO 2,5 dag cukru i będzie PYCHA !!!!!!!!

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 29 stycznia 2010 choć robię je nieco inaczej , pewnie smakują podobnie , są wyśmienite także do gulaszy - polecam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

rr333 11 września 2009 Pomidorów nie można pokroić po są mikę ale radzę sobie z nimi doskonale.
Proszę spróbować. POLECAM.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Arabelka 11 września 2009 Czy da się pomidory po ukiszeniu pokroić?

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń