Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 534
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7780
Składniki
upiec biszkopt w 180c 45 min masa -bulki namoczyc w 2szkl.mleka nastepniezagotowac1szkl.mleka z3/4szkl.cukru i wiorkami 1p do masy z wiorkami dodac bulki namoczone z mlekiem gotowac jeszcze 5 min.kostke margaryny zmiksowac dodac mase bulczana miksowac na pulchna mase biszkopt przekroic na polowe mozna posmarowac dzemem wlozyc mase iprzelozyc druga polowe biszkoptu
gladka mase biszkopt przekroic na polowe przelozyc masa na mase druga polowa ciasta wierzch mozna posmarowac masa iposypac smazonymi wiorkami 1/4margaryny 2lyzki cukru 1p wiorka podsmazyc