Do góry

Desery Przepis na:

Łatwa babka kakaowa

Desery

Autor: Floetka

Przepisów i artykułów: 11 Ocena: 295

Dodano: 19.02.2008

Odsłon: 3803

Wykonanie banalne.

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mąkę, proszek do pieczenia, budynie i kakao przesiać do miseczki. Margarynę roztopić na małym ogniu. Jaja ubić z cukrem na jasną masę, dodawać, ciągle ubijając, mąkę z proszkiem, budyniami i kakao. Ubijać mikserem do uzyskania jednolitej masy. Dodać stopioną margarynę, miksować, dopóki nie połączy się z masą. Przelać do wyłożonej papierem do pieczenia blaszki,upiec w mocno nagrzanym piekarniku (ok. 50 min, zależnie od piekarnika)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń