Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne i łatwe w przygotowaniu
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 883
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 311
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 295
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 883
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 311
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 174
Polecam.
Odsłon: 295
Składniki
Ciasto: 250 ml śmietany 1 szkl cukru 3 szkl mąki 3 jaja 3 łyżeczki proszku do pieczenia pół szkl oleju cukier waniliowy Wszystkie składniki łączymy ze sobą po kolei miksujac,na koncu dodajemy olej. Kruszonka: ćwierć kostki masła lub margaryny 1 szkl mąki pół szkl cukru cukier waniliowy Wszystkie składniki mieszamy i ugniatamy. Brzoskwinie świeże lub z puszki Wcześniej przygotowane ciasto wylewamy na blachę,posypując odrobiną mąki,układamy brzoskwinie i posypujemy kruszonką. Pieczemy w piekarniku nagrzanym 180s ok 40-50 min.