Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne leczo według przepisu mojej mamy:)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 189
Składniki
Kroimy cebulkę w kostkę i podsmażamy w dużym garnku na margarynie, następnie dodajemy pokrojoną w dużą kostkę kiełbasę. Później kolejno dodajemy pokrojone w dużą kostkę: cukinię, paprykę, oraz pomidory ( wcześniej sparzone i obrane ze skórki). Całość dusimy aż zmieknie. Przyprawiamy vegetą, pieprzem i możemy dodawać łyżeczkę koncentratu pomidorowego. Radzę przed rozpoczęciem gotowania wszystko sobie przygotować i pokroić. W przeciwnym wypadku może się trochę przypalić:/