Do góry

Zupy Przepis na:

Leczo

Zupy

Autor: agulam22

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 5818

Dodano: 04.02.2009

Odsłon: 4665

Smaczne,łatwe w zrobieniu:)

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. -papryki umyć ,usunąć pestki i pokroić w paseczki -cebule obrać i pokroić w piórka -czosnek posiekać bardzo drobno -pokrojoną cebule wsypać na rozgrzany olej i smażyć ok 3 minuty następnie dodać pokrojona paprykę ,wegetę i pieprz( w razie potrzeby trochę soli) i smażyć ok 15-20 minut żeby papryka zmiękła -następnie dodajemy koncentrat i czosnek i dusimy ok 5 minut - w razie potrzeby można dodać trochę więcej koncentratu pomidorowego lub ulubionych przypraw(ja dodaje trochę oregano lub bazylii) Podajemy z ryżem lub makaronem.Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

maryna2012 11 marca 2009 Witam.Twoje leczo napewno smakuje pysznie-ja zawsze dodaje kabaczka do lecza no i napewno w najblizszym czasie postaram sie wykorzystac Twoj przepis.Pozdrawiam i dziekuje za komentarz...;)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń