Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 54
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24181
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 466
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 284
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 18
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 54
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 24181
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 466
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 284
Składniki
boczek pokroic w kostke i lekko zrumienić
dodać kiełbase pokrojoną w plasterki,zrumienic lekko i odstawić
do garnaka wlać troche oleju,wrzucic cebule i czosnek,zeszklić
dodac papryke pokrojoną w paski,chwile dusić,dodac świeże pomidory,a nastepnie boczek z kiełbasą
dolac 2 szklanki wody,koncentrat pomidorowy,reszte przypraw i gotować ale nie długo tak z 10 minut
dodać reszte przypraw,na koniec dodac cukier.Lubie kiedy warzywa w leczo są chrupiące,a smak słodko kwasny.
Dodaje duzo koncentraru ,poniewaz lubie intensywny smak.