Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 209
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1698
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 141
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 549
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 209
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1698
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 141
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 549
Składniki
Paprykę pokroić w paski (ja paprykę obieram ze skórki), pomidory sparzyć i obrać ze skórki i pokroić w kostkę, Kiełbasę podsmażyć z cebulą, dodać wszystkie warzywa i dusić pod przykryciem, aż warzywa będą miękkie (nie dodawać wody, warzywa mają się dusić w sokach, które same puszczą). Dodać chilli i paprykę słodką doprawić solą, cukrem i octem.