Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 234
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 234
Składniki
Obieramy i kroimy cukinie (lub kabaczek) oraz pomidory (proponuje je sprzyc gorącą wodą by obrać skórkę). Następnie wszystko wsypujemy do garnka i zalewamy szklanką wody, z 3 łyżki oliwy. W tym czasie kroimy reszte składników, kiełbase i cebule podsamażamy. Gdy cukinia będzie już na pół miękka dodajemy reszte składników- paprykę, kiełbaske z cebulką wraz olejem z patelni. Dodajemy przyprawy według gustu.Gotujemy dopóki cukinia nie będzie miękka. I podajemy. Ja ją zawsze zajadam z bułeczką, lub kromką chleba.