Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Expresowy i niskokaloryczny deserek. SMACZNEGO
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 782
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 118
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 150
Polecam.
Odsłon: 782
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 118
Składniki
Foremkę cieniutko smarujemy margaryną, lub wykładamy folią spożywczą. Galaretki rozpuszczamy w/g przepisu na opakowaniu, żelatynę w kilku łyżkach gorącej wody. Jogurty wlewamy do wysokiego naczynia i ubijamy mikserem do uzyskania puszystości. powoli wlewamy żelatynę cały czas ubijając, dodajemy pokrojone owoce (ja użyłam truskawek, bananów i nektarynek) i wlewamy do formy, schładzamy. Wierzch ozdabiamy owocami i zalewamy galaretką. SMACZNEGO