Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis z książki "Kuchnia dietetyczna. 1001 przepisów". Zapraszam również na bloga
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 56
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 37
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 56
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 30
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 100
Składniki
Do garnka wlać wodę, dodać sól i oliwę, doprowadzić do wrzenia, wrzucić makaron i gotować 7 min.
Szynkę podsmażyć bez tłuszczu na patelni z nieprzywierającą powłoką, dodać czosnek i śmietanę. Wszystko podgrzewać kilka minut na małym ogniu.
Makaron odcedzić, przełożyć na talerze, polać sosem i posypać natką. Gotowe!