Do góry

Przekąski Przepis na:

LENIWE GOŁĄBKI

Przekąski

Autor: wiemagda

Przepisów i artykułów: 15 Ocena: 48

Dodano: 11.12.2009

Odsłon: 7836

COŚ INNEGO NIŻ TRADYCYJNE GOŁĄBKI I MIELONE

Składniki

> 6 os. > 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. KAPUSTĘ DROBNO POSIEKAĆ I POSOLIĆ ŻEBY SKRUSZAŁA. LEKKO ODCISNĄĆ. DODAĆ MIĘSO, JAJA I KASZĘ MANNĄ. DOPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.

  2. ROBIĆ KOTLETY (JAK MIELONE) I OBKULGIWAĆ W MĄCE - LEKKO SPŁASZCZYĆ I OBSMAŻYĆ NA OLEJU.

  3. USMAŻONE KOTLETY UŁOŻYĆ W BRYTFANCE I DUSIĆ OK. 20 MINUT. POLAĆ SOSEM POMIDOROWYM Z PRZECIERU I PODDUSIĆ 15 MINUT.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (9)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

wiemagda 18 stycznia 2010 Dziękuję. Muszę spróbować zrobić sos osobno. Zawsze można się czegoś od kogoś nauczyć.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

basia1270 17 stycznia 2010 Robiłam.Są super.
Ale sos osobno ugotowałam.
Polecam.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiemagda 16 grudnia 2009 żeby komentować trzeba najpierw spróbować

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kuchareczka4 16 grudnia 2009 "polac sosem pomidorowym z przecieru"? Chyba wylozyc przecier na te klopsy i nawet go nie rozpuscic! Blee. To wyglada jak jakas czerwona maź :-/ naucz sie najpierw robic sos pomidorowy a potem zabieraj sie za klopsy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiemagda 15 grudnia 2009 Muszę spróbować. Ale do tych składników dodajesz ryż czy zamiast któregoś.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

MELKA 14 grudnia 2009 Ja robię takie same ale z 1,5szkl.surowego ryżu.Polecam sa pyszne!!!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

wiemagda 11 grudnia 2009 TRUDNO. JAK JEST COŚ DOBREGO TO MOŻNA DODAĆ I 1000 RAZY

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Gutka 11 grudnia 2009 ten przepis jest już dodany 100-ny raz

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń