Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bo się szybko robi , jest tanie, i pyszne! ! !
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32546
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 40
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 66
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 905
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 326
Składniki
CIASTO: Do misy wypać 4 szklanki mąki, nastepnie wkruszyć drozdże, wlać wodę. Wymięszac ciesto. Odczekać 15-18 minut. Po odczekaniu dodac olej. Wyrobić gładki ciasto blache posmarowac oliwom.
FARSZ: Jajka ugotuj, (ostódź) pokrój w plastry, papryke pokrój w kostkę, ogórek tez trzebba pokroic w kostkę, żetrzec ser żółty na tartce wszystko wsypać na ciestO. PIEC:30-45MINUT