Do góry

Desery Przepis na:

Lody bazyliowe

Desery

Autor: Jagna

Przepisów i artykułów: 96 Ocena: 1618

Dodano: 18.04.2009

Odsłon: 1014

Wysmienite, orzezwiajace o niepowtarzalnym smaku!

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Limonke spazamy goraca woda i zcieramy z niej skorke.Bazylie ucieramy w mozdziezu.

  2. Czekamy az lody zmieknal, ale nie moga byc roztopione!Ucieramy mikserem na najwyzszych obrotach z bazylia i skorka limonki. Ponownie zamrazamy!Smacznego!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

anja35 19 kwietnia 2009 Tylko zastanawiam się, co z ponownym zamrażaniem lodów, to przecież grozi salmonellą?...

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń