Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonały pomysł na danie główne
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 666
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 666
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 99
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
Miękkie masło(trzeba zostawić zmiksować z roztartym z solą czosnkiem i natką pietruszki. Zawinąć je ścisło w folię spożywczą formując rulonik. Włożyć do zamrażarki na 2 h. Łososia przyprawić i skropić sokiem z cytryny. Usmażyć na rozgrzanym maśle po 10 min. z każdej strony. Przed podaniem położyć na łososia plaster masła czosnkowego. Podawać z makaronem i surówką.