Do góry

Dania główne Przepis na:

łosos w papilotkach

Dania główne

Autor: Maja28

Przepisów i artykułów: 4 Ocena: 134

Dodano: 20.05.2008

Odsłon: 1606

oryginalny pomysl nadanie z łososia

Składniki

  • łosoś ,fasolka szparagowa ,smietana kremowka30%,oliwa z oliwek, maga,pezyprawa do ryb natka pietruszki sol czosnkowa
1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. dla milośnikow dan z ryb .polecam łosasia w papilotkach :łosoś odsącic i umieścic w foli alumniowej poczym opruszyc przyprawą do ryb i poządną dawką swierzego koperku dodac lyzeczkę oliwy z oliwek i łyzeczkę śmietanki kremowki 30 % wymieszanej z kilkoma kropelkami magi i wsadzisz do rozgrzanego piekarnika na ok 20 min danie mozna sporzywadz z fasolką szparagową zieloną (najlepiej mrozonąjest chrupiąca )ktorą opruszysz niewielką ilością soli czosnkowej i polejesz roztopiomym maslem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

albina 12 marca 2009 Naucz się pisać po polsku,nie rób błędów bo wstyd przynosisz SMAKEROWI

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń