Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
lekkie danie, podane w ciekawy sposób
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 98
Polecam.
Odsłon: 716
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 77
Składniki
Gotować ziemniaki ok 17 min. Wyjąć z garnka, lekko ostudzić, ponacinać. Ułożyć w żaroodpornym naczyniu i w nacięcia powkładać plasterki pomidora i mozzarelli. Oprószyć solą, pieprzem i skropić łyżką oliwy. Zapiekać ok. 15 min w piekarniku rozgrzanym do 200 stopni.
Doprawić filety z łososia solą i pieprzem. Usmażyć na pozostałym oleju.