Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe, małokaloryczne, szybkie danie.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 773
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 140
Polecam.
Odsłon: 773
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 112
Składniki
Do płaskiego garnka wrzucić pomidory, dolać trochę wody, dodać pokrojoną na kawałki papryczkę, ostrą paprykę, oliwę i sól. Gotować na małym ogniu ok. 10 min.
Rybę oprószyć solą i pieprzem, smażyć przez kilka minut z każdej strony na rozgrzanej patelni. Na przygotowany sos położyć łososia i gotować na małym ogniu przez 3-4 min. Łososia położyć na talerzu, polać sosem pomidorowym.